Individueel

PADI Bubblemaker

Ben jij tussen de 8 en de 10 jaar en heb je altijd al eens willen weten hoe het voelt om onder water te ademen? Dan is een duikinitatie iets voor jou! Tijdens het PADI Bubblemaker-programma nemen we je mee in het zwembad met een heuse persluchtset en introduceren we je tot de basisvaardigheden. Je leert bijvoorbeeld wat je moet doen als er water in je bril komt en hoe je je automaat uit je mond haalt. Maar niet zonder eerst een korte, maar volledige briefing te krijgen over wat er wel en niet kan onder water. Veiligheid komt altijd eerst! Meer info vind je via onze folder info Bubblemaker.

PADI Discover Scuba Diving

Tijdens het PADI Discover Scuba Diving-programma neem je, onder professionele begeleiding, je eerste ademteugen onder water. Je krijgt eerst een veiligheidsbriefing voordat je het zwembad in duikt, en we doorlopen onder water enkele oefeningen met je. Bovendien is er natuurlijk ook ruimte om te genieten van het onder water zijn. Na een Discover Scuba Diving-ervaring word je officieel geregistreerd bij PADI. Je ontvangt dan ook een boekje en een pasje als herinnering. De registratie geldt wereldwijd en biedt je de mogelijkheid om je initiatie uit te breiden met een echte duik in het buitenwater. Mocht je nadien willen leren duiken, dan heb je met een PADI Discover Scuba Diving-ervaring al eens de eerste vaardigheden van je Open Water Diver-cursus geoefend. Meer info vind je hier: info Discover Scuba Diving.

.

Als groep

Ook voor groepen hebben we een groot aanbod. Denk maar aan een sportdag, een vrijgezellenfeest, een studentenuitstap, een groep vrienden die eens iets geks wil proberen, een verjaardagsfeest… We hebben bovendien ervaring met grote en kleine groepen, van 5 tot 35 tot zelfs 50 personen! Elke groep en elk concept is anders: daarom bieden we geen vaste formules aan. Prijs, aantal, planning en locatie bekijken we samen met jou, zodat alles op maat is voor het evenement dat jij wilt organiseren. Contacteer ons via info@dolphinbuddys.com, dan vliegen we er samen in!

Sportkampen

Sinds 2019 organiseert Dolphin Buddys elk jaar enkele sportkampen in samenwerking met Tofsport Leuven. Tijdens deze avontuurlijke week in de zomervakantie bieden we aan een twintigtal kinderen tussen 10 en 14 jaar de kans om de wereld onder water te leren kennen en een aantal vaardigheden te ontwikkelen. Tijdens het sportkamp wordt er zowel gesnorkeld als gedoken. Kinderen werken aan hun watervaardigheden, leren een eendenduik maken en hun snorkel leegblazen, en duiken dagelijks met een echte persluchtset. Bovendien focussen we ons elke dag op een belangrijke vaardigheid voor echte onderwater-avonturiers: vissen herkennen, knopen leggen… Zo kunnen de deelnemers aan het einde van het onderwater-avonturenkamp de schatkist openen! Voor meer info en inschrijvingen kan je terecht bij Tofsport.