Ons Team

Walter Etienne

Walter Etienne

PADI IDC Staff Instructor #978244

Walter (°1964) duikt sinds 2001, toen z’n oudste zoon vanuit het niets de vraag stelde om te gaan duiken. Al snel was de passie erg groot, en zo werd Walter in 2009 instructeur. Hij stond in 2003 mee aan de wieg van duikclub Dolphin Buddys, en is ook nu nog één van de drie drijvende krachten achter het duikcentrum. Zijn ingenieursstudies en ervaring met projectmanagement maken hem tot de gedroomde technische en planmatige kracht in ons duikcentrum. Als hij niet met de technische kant (vulstation, onderhoud duikmateriaal…) bezig is, geeft Walter ook een deel van de opleidingen, zowel op het droge als in het water.

Louise Haaker

Louise Haaker

PADI IDC Staff Instructor #383123

Louise (°1995) werd als 11-jarige wel erg nieuwsgierig wanneer haar vader en broer wekelijks gingen snorkelen bij een lokale club. Samen namen ze de stap naar duikclub Dolphin Buddys, twee huizen verder in hun straat, om te leren duiken. Louise legde een spectaculair parcours af en werd in 2017 instructeur. Als ze niet in het water zit, vind je Louise voor de klas: ze geeft namelijk les in het buitengewoon onderwijs. Met haar achtergrond in de talen en literatuur, is Louise onze gedroomde PR-vrouw. Ze ergert zich weleens aan de ‘esthetische’ taalfout in onze naam, maar onderhoudt toch trouw de website, sociale media en andere schriftelijke communicatie. Toch zit ze nog steeds het liefst in het water, want daar heeft ze haar hart verloren.

Lore Leemans

Lore Leemans

PADI Master Scuba Diver Trainer #383142

Lore (°1996) startte, toen ze in 2008 begon met duiken, een ware lawine in haar familie: ondertussen stak ze maar liefst drie andere familieleden aan met haar fascinatie voor water en de onderwaterwereld! Met haar indrukwekkende theoretische kennis en haar doortastende praktische aanpak, slaagde onze jongste kracht in de zomer van 2018 met glans voor haar instructeursexamen. Lore is de draaiende motor van onze clubwerking: ze zorgt onder andere voor bekwame trainers en redders tijdens de wekelijkse trainingen, als ze die rol niet zelf invult. Als ze niet aan het werk is als kinesitherapeut, is Lore ook altijd te strikken voor een gezellige duikuitstap.