Vulstation

In ons duikcentrum kan je perslucht vullen tot 300 bar. Je kan er ook terecht voor nitrox: voorgemengd tot 32%, maar ook hogere percentages via gas blending.

Let op! Wij vullen enkel flessen met een M25x2-aansluiting en een geldige keuring!

Prijslijst lucht:
6 l 10 l 12 l 15 l
220 bar € 4,00 € 4,00 € 4,00 € 5,00
300 bar € 5,00 € 6,00 € 6,00 € 8,00

Vulkaarten: prijs € 50,- / vulwaarde € 54,-. Prijzen nitrox en andere flesgroottes op aanvraag.

Verhuur

We hebben een grote selectie materiaal te huur. Je vindt bij ons pakken in verschillende maten en diktes, botjes, handschoenen, trimvesten, flessen, automaten, computers… Het materiaal is recent en steeds goed onderhouden. Toch verwachten we van onze huurders dat ze steeds hun eigen verantwoordelijkheid als duiker nemen en het huurmateriaal voor de duik goed nakijken en leren kennen. Passen kan na afspraak. Contacteer ons via info@dolphinbuddys.com voor prijzen en beschikbaarheid.

Onderhoud en herstelling

Voor onderhoud van je Tecline en Beuchat-materiaal kan je terecht bij Walter, die gecertificeerd technicus is. Verder kunnen we je ook helpen met je duikfles: je kunt het onderhoud van je fleskraan bij ons laten doen en voor fleskeuringen, service en reinigen werken we samen met externe partners. Je brengt jouw fles bij ons binnen, en wij zorgen voor de rest!

Verkoop en aankoopadvies

In de winkel verkopen we een selectie van materiaal waar we zelf achter staan: we verkopen enkel spullen waarmee we zelf ook duiken. Zo verkopen we uiteraard ABC-materiaal (snorkels, duikbrillen, lood en vinnen), zodat je met een kwaliteitsvolle set kan starten. Verder zijn we erkend dealer van Beuchat en Tecline duikmateriaal. Ook voor Bigblue-duiklampen, Heinrichs-Weikamp duikcomputers, automaten, jackets en een selectie accessoires kan je in de winkel terecht. We verkopen verder ook plastuiten van Uixi.

Ook als het gaat over tweedehandsaankopen, helpen we je graag verder met deskundige en onbevooroordeelde raad. Bovendien hebben we zelf ook een aanbod tweedehandsmateriaal. Dat is niet alleen vriendelijk voor je budget, maar ook voor het milieu. We voorzien dan ook de mogelijkheid aan onze clubleden om hun materiaal tweedehands te verkopen via het duikcentrum. Vraag ernaar bij onze staff.